OVER HUGO

Na de middelbare school heb ik gekozen voor de opleiding meubelmaker omdat ik destijds al zeker wist dat daar mijn passie ligt. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stages gevolgd, onder andere bij Havezate Mensinge te Roden. De werkzaamheden aldaar hebben zich niet alleen beperkt tot het restaureren en de daarbij gebruikte technieken er is tevens kennis opgedaan over de diverse stijlen, de achtergronden en de ontwikkeling hiervan. Na het afronden van deze opleiding heb ik 9 jaar in loondienst gewerkt in de meubelmakerij waarbij ik een ruime ervaring heb opgedaan in met name de moderne meubelmakerij.
Op 10 oktober 1995 heb ik besloten mijn ervaring, kennis en passie aan te wenden voor een eigen bedrijf. Er is ruim geïnvesteerd in moderne apparatuur en hulpmiddelen om op ambachtelijke en efficiënte wijze aan de wens van de klant tegemoet te komen. Dit beperkt zich echter niet alleen tot antiek restauratie maar ook het vervaardigen van meubels en dan met name projecten die aansluiten bij de stijl en de specifieke wens van de klant.

Dankzij deze werkwijze heb ik tot dusver een vaste en brede klantenkring opgebouwd die veelal tot stand is gekomen middels mond op mond reclame. Dankzij het totaalpakket wat er geboden kan worden is dit een succesvolle formule gebleken: luisteren en meedenken naar de wensen van de klant. Het inmeten, vervaardigen en plaatsen van het project. Alles in eigen beheer.