INTERIEURBOUW

Van massief hout tot een modern product. Wij leveren maatwerk naar uw eigen ontwerp waarbij uw wens ons uitgangspunt is. Onze ervaring en vakmanschap willen wij graag gebruiken om uw project tot een succes te maken. Als klant bent u betrokken bij het hele proces, vanaf het ontwerp naar de uitvoering en vervolgens tot het afleveren en plaatsen van het product. Omdat we de mogelijkheid hebben alles zelf uit te voeren houden we het gehele proces zelf in de hand en dragen daarom de volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Verloren ruimtes in huis? Zoek samen met ons de juiste oplossing. Samen maken we een ontwerp en na akkoord wordt het geheel naar uw eigen wens gerealiseerd.
Nieuwe keuken te duur? ‘Pimp’ uw keuken heel eenvoudig en voordelig. Alleen een nieuw blad en/of nieuwe frontjes maken uw keuken weer als nieuw. Laat u inspireren door de talloze voorbeelden en mogelijkheden.
Apparatuur uit het zicht werken? Onze draadloos bedienbare TV liften bieden een goede en betaalbare oplossing. Evenals andere handige hulpmiddelen zoals CD/DVD opbergladen.
Wilt u een efficiënte werkplek realiseren? Onze bureaus met handige opbergsystemen, houders voor uw beeldscherm of CPU, bieden de oplossing. Zo houdt u uw bureau overzichtelijk en netjes.
Opbergruimte maken onder een schuin dak? Wij kunnen u helpen met mooie schuifdeurkasten, kledingliften, schoenladen en in hoogte verstelbare legborden.
Slapen in een door uzelf ontworpen bed? Wij maken bedden op maat en mogelijk naar eigen ontwerp. Eventueel met een op hoogte verstelbare matrasbodem, al dan niet elektrisch aangedreven.
Licht nodig? Wij hebben een groot scala aan oplossingen voor lichtpunten in kasten, plafond(s) en moeilijk bereikbare plekken. Geïntegreerd en eventueel draadloos te bedienen. De mogelijkheden zijn talloos.

INFORMATIE OVER INBOUW APPARATUUR

REACTIES (2)

  1. Linda Wagner :

    Helemaal te gek! hartelijk dank voor de mooie tafel.

    • lindes :

      fsadfsdafsdaf

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *